МУЗИЧКИ ВРЕМЕПЛОВ

Промовирани трајните вредности од македонската и светска рок и поп култура во Крива Паланка Пред платото на Градскиот музеј од Крива Паланка, се одржа мултумедијалниот настан „Музички времеплов: Промоција на трајните вредности од светската рок и поп култура“, на кој беше презентирана музичката сцена од 50-тите години на минатиот век, па се до денес. Во …

МУЗИЧКИ ВРЕМЕПЛОВ Read More »