Контакт

Контактирајте нѐ во секое време со сите ваши предлози, активности, идеи.

СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ СО НАС

caarts.kp@gmail.com

Е-mail

078-323-379

Телефон

ул.Никола Тесла 55,
1330 Крива Паланка.

Адреса

Или едноставно испратете ни порака